Skip to content
  • Joka metsästä elää – se metsää arvostaa

    Laatupuuta Pohjolasta

Joka metsästä elää – se metsää arvostaa

PRT-Wood Oy valmistaa tuotteensa puhtaasta, tiukkasyisestä pohjoisen puusta. Raaka-aineen laadun takaamiseksi yhtiö toteuttaa tuotannossaan sekä puun hankinnassa ympäristöä huomioivaa, kestävän kehityksen periaatetta. Yhtiön modernin puunkäsittelytekniikan ansiosta tuotteiden laatu on korkea ja tuotannosta syntyvä puunhävikki ja energiankulutus on vähäinen.

PRT-Yhtymän laatuajatteluun kuuluu ympäristön ja toiminta-alueen huomioiminen. Metsä- ja ympäristölakeja ja standardeja noudattaen pyritään turvaamaan metsien monimuotoisuuden säilyminen sekä sovittamaan yhteen metsien ja metsäluonnon erilaisia käyttömuotoja.

 

Laatupuuta Pohjolasta

PRT-Wood Oy sahaa hitaasti kasvanutta, tasalaatuista pohjoisen havupuuta laadukkaan rakentamisen ja viihtyisän asumisen tarpeisiin. Pohjoisen puu on kaunis ja puhdas luonnontuote, joka on kasvupaikasta johtuen tiukkasyistä, kestävää ja helposti työstettävää.

Yhtiön laadunvarmistus alkaa jo puun ostosta. Puu ostetaan laatuhinnoittelulla ja lajitellaan käyttötarkoituksen mukaisesti. Ostotoiminta on sovitettu sahauskapasiteetin mukaiseksi siten, ettei materiaalia tarvitse varastoida pitkiä aikoja.

Modernin puunkäsittelytekniikan ansiosta puun käyttö on optimoitu ja sahatavaran laatu korkeaa. Hieno sahauspinnan laatu, mittatarkkuus ja asiakkaan tarpeiden mukaiset erikoistuotteet ovat PRT-Wood Oy:n asiakaspalvelun laatutekijöitä.

 

Ajankohtaista

PRT-Wood Oy

PRT-Wood Oy
Pyhäntä
Leiviskäntie 2
92930 Pyhäntä
Puh. 020 770 7300
Y-tunnus 1102339-8

Verkkolaskuosoite: 003711023398
Välittäjän tunnus: PAGERO

Pikavalikko